AvondFiets4Daagse inactief

Jaarlijkse Avond Fiets 4 Daagse

Onze club organiseert jaarlijks voor IEDEREEN de Avond Fiets 4-daagse in en rond de Haarlemmermeer.

Jong en oud kunnen hier aan meedoen. Op een gewone fiets, ligfiets, racefiets of E-bike, het mag allemaal. Wel of (nog) geen lid, dat maakt niet uit, iedereen is welkom.

De Avond Fiets 4-daagse wordt meestal gehouden in de maand juni.

De routes zijn net als andere jaren een verrassing en telkens weer vernieuwend. De afstand van de route is dit jaar vastgesteld op ongeveer 30 km per avond. De routes voeren u langs en door mooie plekken en tal van bezienswaardigheden, zowel binnen als buiten de Haarlemmermeer. Iedere dag weer is er een nieuwe route in verschillende richtingen.

De routes krijgt u als beschrijving uitgereikt, maar komen ook als gps-track beschikbaar.

Onderweg passeert u twee controleposten: hier ontvangt u een stempel op de kaart en een versnapering. Op de laatste avond krijgen alle deelnemers bij terugkomst een consumptiebon voor koffie, thee of fris met gebak. Dit jaar hebben wij nog bewuster en gezonder ingekocht. Dit is mede mogelijk gemaakt door JOGG Haarlemmermeer en Albert Heijn Toolenburg.
JOGG Haarlemmermeer zet zich met Albert Heijn Toolenburg in om gezond eten en bewegen voor kinderen en jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. Ze werken samen aan een gezonde omgeving op plekken waar kinderen en jongeren veel komen, zoals school, sport en thuis. Zo wordt de gezonde keuze de normaalste zaak van de wereld! www.haarlemmermeer.nl/jogg

Na het volbrengen van tenminste 3 routes ontvangt iedereen een mooie herinnering! Er kan dagelijks gestart worden tussen 18:30 en 19:30 uur.

De kosten (begin 2018 bekend) bedragen bij:

Inschrijving op de eerste dag inclusief herinnering
boven de 16 jaar
kinderen van 12 t/m 16 jaar
..
€  ..,.. per persoon
€  ..,.. per kind
Voorinschrijving inclusief herinnering
boven de 16 jaar
kinderen van 12 t/m 16 jaar
..
€  ..,.. per persoon
€  ..,.. per kind
  • Inschrijving voor één deelname-dag  € ..,.. per persoon
  • NTFU-leden ontvangen  €  1,00 korting op vertoon van geldige NTFU-ledenpas.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.