Avond Fiets 4 Daagse

Onze club organiseert jaarlijks voor IEDEREEN de Avond Fiets 4-daagse in en rond de Haarlemmermeer.

Jong en oud kunnen hier aan meedoen. Op een gewone fiets, ligfiets, racefiets of E-bike, het mag allemaal. Wel of (nog) geen lid, dat maakt niet uit, iedereen is welkom.

In 2022, werd de Avond Fiets 4 Daagse alweer voor de 24e keer voor een ieder georganiseerd.

De Avond Fiets 4-daagse wordt jaarlijks gehouden van maandag tot en met donderdag, aan het einde van de maand juni.

Houdt onze site, Facebookpagina, Instagram en/of TeamApp in de gaten. Zodra de nieuwe datums bekend zijn, zal de inschrijving direct geopend worden.

De routes zijn elk jaar weer een verrassing en telkens vernieuwend. Elke route, avond heeft een afstand van ongeveer 30 kilometer.
Je wordt met onze routes langs en door mooie plekken en tal van bezienswaardigheden, zowel binnen als buiten de Haarlemmermeer gevoerd. Iedere dag weer is er een nieuwe route die je naar een verschillende richting laat fietsen.

Alle routes krijg je, iedere dag voor vertrek, als beschrijving op papier uitgereikt. Maar zijn ook de avond voorafgaand de tocht als gps-track (gpx-bestand) op deze website te downloaden.

Onderweg passeer je twee controleposten: hier ontvang je een stempel op de kaart en een versnapering. Op de laatste avond is er voor alle deelnemers bij terugkomst koffie, thee of fris met gebak.

Routes.

De routes worden dagelijks voor vertrek in uitgeschreven versie uitgereikt op papier en/of komen hier, een paar dagen tot één week ervoor, beschikbaar om te downloaden voor uw GPS-apparaat.

Na het volbrengen van tenminste 3 routes ontvangt iedereen een mooie herinnering! Er kan dagelijks gestart worden tussen 18:30 en 19:30 uur.

Adres startlocatie: RTC Hoofddorp, sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg Westzijde 861, 2131 MB Hoofddorp