Gratis kennis maken.

Ben je (nog) geen lid en heb je zin om een keer GRATIS een clubrit of fietsclinic mee te rijden om de gezellige sfeer van onze club te proeven? Als je je uiterlijk op een vrijdag voor 15:00 uur opgeeft, dan rij je direct zondag al met ons mee. Wij zorgen ervoor dat je een gratis fietsschadeverzekering voor 1 maand verkrijgt.
Of neem deel aan onze Avond Fiets 4 Daagse, voor het hele evenement alvast voorinschrijven of op de avond zelf beslissen.

Je aanmelding zorgt ervoor dat wij je verzekerd kunnen laten deelnemen voor rijden in groepsverband (korter dan 2 meter achter elkaar). De verzekering is een zogenaamde introducéverzekering.
De introducéverzekering is geldig voor één maand, waardoor u maximaal 4 maal deel kunt nemen aan een kennismakingsrit. Binnen deze maand kun je dan beslissen over een definitief lidmaatschap.

Het dragen van een helm is bij onze club verplicht. Zonder helm kun je niet deelnemen aan de kennismakingsrit en overige clubritten.

Aanmelden gratis kennismakingsrit:

Leuk dat je je opgeeft om met ons mee te fietsen.

Wat houdt de NTFU introducéverzekering in?

Door het invullen van bovenstaand opgaveformulier weten wij dat u met onze vereniging een kennismakingsrit mee wilt fietsen.
Met deze gegevens zorgen wij ervoor dat u tijdens uw kennismakingsrit verzekerd bent tegen schade aan uw fiets tot een maximumbedrag van € 500,00.

De unieke voordelen van de NTFU introducéverzekering op een rij:

  • De fiets is verzekerd tegen schade tot een maximum van € 500,-
  • Men is verzekerd tijdens een clubrit van de vereniging of bij een door de vereniging georganiseerd wielersportevenement.
  • De verzekering is persoonsgebonden. Men is verzekerd voor de fiets waarop men tijdens het evenement rijdt.
  • De introducéverzekering is een product voor fietsers die (nog) geen lid zijn van de NTFU, maar die (al) wel gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU-fietsverzekering