Avondfiets4daagse actief

Avond Fiets 4 Daagse 2019

Onze club organiseert jaarlijks voor IEDEREEN de Avond Fiets 4-daagse in en rond de Haarlemmermeer.

Jong en oud kunnen hier aan meedoen. Op een gewone fiets, ligfiets, racefiets of E-bike, het mag allemaal. Wel of (nog) geen lid, dat maakt niet uit, iedereen is welkom.

Dit jaar, 2019, wordt de Avond Fiets 4 Daagse alweer voor de 22e keer voor een ieder georganiseerd.

De Avond Fiets 4-daagse wordt gehouden van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni 2019.

De routes zijn net als andere jaren een verrassing en telkens weer vernieuwend. De afstand van de route is dit jaar vastgesteld op ongeveer 30 km per avond. De routes voeren je langs en door mooie plekken en tal van bezienswaardigheden, zowel binnen als buiten de Haarlemmermeer. Iedere dag weer is er een nieuwe route in verschillende richtingen.

De routes krijg je als beschrijving op papier uitgereikt, maar zijn ook als gps-track beschikbaar. Klik op de blauwe de tekst om de route van de betreffende dag als gps-track te downloaden.
Dag 1 : Lissetocht
Dag 2 : Badhoevetocht
Dag 3 : Balktocht
Dag 4 : Emeltpadtocht

Onderweg passeer je twee controleposten: hier ontvang je een stempel op de kaart en een versnapering. Op de laatste avond is er voor alle deelnemers bij terugkomst koffie, thee of fris met gebak. Dit jaar hebben wij nog bewuster en gezonder ingekocht. Dit is mede mogelijk gemaakt door JOGG Haarlemmermeer en Albert Heijn Toolenburg.
JOGG Haarlemmermeer zet zich met Albert Heijn Toolenburg in om gezond eten en bewegen voor kinderen en jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. Ze werken samen aan een gezonde omgeving op plekken waar kinderen en jongeren veel komen, zoals school, sport en thuis. Zo wordt de gezonde keuze de normaalste zaak van de wereld! www.haarlemmermeer.nl/jogg

Na het volbrengen van tenminste 3 routes ontvangt iedereen een mooie herinnering! Er kan dagelijks gestart worden tussen 18:30 en 19:30 uur.

De kosten per deelnemer (persoon/kind) bedragen in 2019 bij:

Inschrijving op de eerste dag inclusief herinnering
boven de 16 jaar
kinderen van 12 t/m 16 jaar

..
€  7,50
€  6,00

Voorinschrijving inclusief herinnering
boven de 16 jaar
kinderen van 12 t/m 16 jaar

..
€  7,00
€  5,50

1 persoon voorinschrijven
2 tot 4 personen voorinschrijven
5 tot 10 personen voorinschrijven

Inschrijving NTFU-leden
(op vertoon van geldige NTFU-ledenpas)
met herinnering
zonder herinnering

.
.

€  6,50
€  5,00

Inschrijving voor één deelname-dag

€  3,00