Fietsclinic

Op zondag 11 april 2021 organiseren wij een fietsclinic. De clinic is bedoeld voor iedereen met een racefiets die een leuke fietsgroep zoekt en regelmatig mooie ritten wil maken. Bij RTC Hoofddorp fietsen we met gezellige groepen op verschillende snelheden. We maken ritten door een groot gedeelte van Noord- en Zuid Holland, zoals de Bollenstreek en het mooie Groene Hart. 

De clinic

De clinic bestaat uit drie ritten van verschillende afstanden. We bouwen de afstanden geleidelijk op en stemmen de snelheid op jou af, zodat de clinic voor iedereen goed te doen is. Bij ons geldt ‘Samen uit, samen thuis!’ 

We houden rekening met de coranaregels en gaan daarom op pad in duo’s. Tijdens de ritten gaan we in op veiligheid, het rijden in een groep en andere do’s en don’ts op fietsgebied zoals voeding en fietstechniek. En natuurlijk kunnen we al je vragen beantwoorden en vertellen we over de mooie ritten die we maken met RTC Hoofddorp

  • De eerste rit is op 11 april. Na een ontvangst met een anderhalve-meter-koffie, fietsen we  30 km. 
  • De tweede rit is op 18 april. We fietsen 45 km.
  • De derde rit is op 25 april. We fietsen 60 km. Hopelijk maken de coronaregels het dan mogelijk om in viertallen te fietsen.

We beginnen telkens om 9:30 uur. We eindigen tussen 11.30 en 12.30 uur. De fietsclinics vinden plaats vanaf het Clubgebouw sportcomplex Toolenburg (Hoofdweg Oostzijde 863)

Aandachtspuntjes

Enkele aandachtspuntjes vooraf. Het dragen van een helm is bij onze club verplicht. Zonder helm kan je niet deelnemen aan de fietsclinic. Natuurlijk heeft je racefiets goed werkende remmen. Een bidon met drinken en een reep in je achterzak zijn prettig voor onderweg. Minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar.

Aanmelden

Deelnemen doe je na je aanmelding hieronder. Dit zorgt ervoor dat wij je verzekerd kunnen laten deelnemen voor het rijden in groepsverband (korter dan 2 meter achter elkaar). De verzekering is een zogenaamde introducéverzekering.
De introducéverzekering is geldig voor één maand, waardoor je deel kunt nemen aan alle fietsclinic-data. Binnen deze maand kan je dan beslissen over een definitief lidmaatschap.


Leuk dat je je opgeeft om deel te nemen aan onze fietsclinic.

* verplicht veld

 

Wat houdt de NTFU introducéverzekering in?

Door het invullen van bovenstaand opgaveformulier weten wij dat u met onze vereniging de fietsclinic mee wilt fietsen.
Met deze gegevens zorgen wij ervoor dat u tijdens fietstochten van de fietsclinic verzekerd bent tegen schade aan de fiets tot een maximumbedrag van € 500,00.

De unieke voordelen van de NTFU introducéverzekering op een rij:

  • De fiets is verzekerd tegen schade tot een maximum van € 500,-
  • Men is verzekerd tijdens een clubrit van de vereniging of bij een door de vereniging georganiseerd wielersportevenement.
  • De verzekering is persoonsgebonden. Men is verzekerd voor de fiets waarop men tijdens het evenement rijdt.
  • De introducéverzekering is een product voor fietsers die (nog) geen lid zijn van de NTFU, maar die (al) wel gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU-fietsverzekering